Welcome to Risun Bio-Tech Inc!

Tel:+86-29-8610-0730
Categoria de produse
Contactati-ne

Tel:+86-29-8610-0730

Fax:+86-29-8610-5620

E-mail: sale@risunextract.com

Web: www.risunextract.com

Extract de seminţe de struguri

Extract de seminţe de struguri

Seminţe de struguri ExtractProduct numele: seminţe de struguri ExtractBotanical Sursa: Vitis Vinifera L.Part folosite: Seminte aspectul: Pulbere fină roşu-brun. Caietul de sarcini: 95% proantocianidine; Metoda de 85% PolyphenolsTest

Detalii produs

Risun Bio-Tech Inc este unul dintre cei mai importanti producatori de extract de seminţe de struguri şi furnizori, bine ati venit la Vand fabrica de aprovizionare pur naturale şi seminţe de struguri naturale 100% extract de preţ redus şi de înaltă calitate.

Seminţe de struguri Extract

Nume produs: Seminţe de struguri Extract

Sursa botanice: Vitis Vinifera L.

Partea folosită: Seminte

Aspect: Pulbere fină de roşu-brun.

Caietul de sarcini: 95% proantocianidine; 85% polifenoli

Metoda de testare: UV

Farmacologice de activitate

Umane rapoarte de caz şi rezultatele de laborator şi animale studii arată că praf Extract de seminte de struguri pot fi utile pentru a trata boli de inima, cum ar fi ridicat de sânge presiune şi ridicat de colesterol. Prin limitarea oxidarea lipidelor, fenolii din seminte de struguri poate reduce riscul de boli de inima, cum ar fi prin inhibarea agregarea plachetara si reducerea inflamaţiei. În timp ce astfel de studii sunt promiţătoare, mai mult de cercetare, inclusiv a studiilor pe termen lung la om este necesar pentru a confirma concluziile iniţiale. Un polifenol din seminte de struguri este resveratrol care pot interfera cu cancer celula creşterii şi proliferării, precum şi induce apoptoza, dintr-o varietate de efectele potenţiale de chemopreventive .

Activitate biologică

Preliminare de cercetare arată că struguri extractul pudra din poate avea alte posibile proprietăţi anti-boală, cum ar fi modele de laborator de: vindecarea rănilor 1) —seminţe de struguri proantocianidine induse de creştere endotelială vasculară factor şi accelerat de vindecare a pielii răniţi în soareci. 2) cariilor dentare--seminţe fenolii poate inhiba orală de zahăr metabolismul şi retard de creştere de anumite bacterii care cauzează cariilor dentare .  3) osteoporoza--seminţe de struguri extracte îmbunătăţită densitatea osoasă şi puterea în experimentale animale. 4) cancer--de piele seminţe de struguri proantocianidine scăzut tumora numere şi redus malignitate de papiloamelor. 5) ultraviolete deteriorarea pielii —dietetice proantocianidine poate proteja împotriva carcinogeneză şi să ofere suplimentarea pentru protecţie solară.

Detaliu de ambalare:

Greutate netă: 25Kg pe tambur. Ambalate în pungi de plastic două cu hârtie-tambur în afara sau ca pe clienţii cererea. Depozitare: Magazin într-un recipient răcoros, uscat şi bine sigilate; Ţine departe de umiditate şi lumină puternică / căldură. Termen de valabilitate: doi ani în mediul specificat.


Hot Tags: extract de seminţe de struguri, producatori, furnizori, Cumpar, pret redus, de înaltă calitate, fabrica de aprovizionare, pur naturale, 100% naturale

O pereche de: Extract de planta Origanum

Următoarea: Epimedium Extract

Produse conexe