Welcome to Risun Bio-Tech Inc!

Tel:+86-29-8610-0730
Categoria de produse
Contactati-ne

Tel:+86-29-8610-0730

Fax:+86-29-8610-5620

E-mail: sale@risunextract.com

Web: www.risunextract.com

Eyebright Extract

Eyebright Extract

Eyebright extras numele produsului: Eyebright ExtractBotanical Sursa: Euphrasia officinalisPart folosite: toate herbAppearance: brun praf fin. Caietul de sarcini: 5:1; Metoda 10:1Test: TLCHealth beneficii: ca

Detalii produs

Risun Bio-Tech Inc este unul dintre cei mai importanti eyebright extract de producatori si furnizori, bine ati venit la Vand fabrica de aprovizionare pur naturale şi 100% naturale eyebright extract de preţ redus şi de înaltă calitate.

Eyebright Extract

Nume produs: Eyebright Extract

Sursa botanice: Euphrasia officinalis

Folosite de o parte: Toate plante medicinale

Aspect: Pulbere fină maro.

Caietul de sarcini: 5:1; 10:1

Metoda de testare: TLC

Sănătate beneficii:

După cum sugerează şi numele, aceasta planta este folosit pentru a trata mai multe condiţii de ochi , deoarece sale de flori arata ca un ochi. Utilizarea sa tradițională a fost ca un colir externe pentru conjunctivită, inflamat ochii, ochii obositi şi viziune săraci. Pe plan intern, eyebright este un decongestionant şi astringent uşoară sau tonic. Are afinitate pentru ficat, care chineză Medicină consideră că este legată de funcţia de ochi. Planta ajuta, de asemenea, congestie respiratorii, probleme ale sinusurilor şi alergii.

Detaliu de ambalare:

Greutate netă: 25Kg pe tambur. Ambalate în pungi de plastic două cu hârtie-tambur în afara sau ca pe clienţii cererea.

Depozitare: Magazin într-un recipient răcoros, uscat şi bine sigilate; Ţine departe de umiditate şi puternic lumina/căldură.

Termen de valabilitate: doi ani în mediul specificat.


Hot Tags: extract de Eyebright, producatori, furnizori, Cumpar, pret redus, de înaltă calitate, fabrica de aprovizionare, pur naturale, 100% naturale

O pereche de: Extract de Boswellia

Următoarea: Genistein

Produse conexe